Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Επί ποδός οι αρμόδιοι του Δήμου για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία διανομής του εκλογικού υλικού για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Το αρμόδιο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Αγίου Δημητρίου εργάζεται εντατικά, τόσο για την παραλαβή του υλικού από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, όσο και για τη διανομή των παραβάν και των καλπών στα 74 εκλογικά τμήματα του Δήμου.

Το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, ενημερώθηκε από τη διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρία Μαγγέλη, για την ομαλή πορεία της διαδικασίας παραλαβής, ψηφοδελτίων, φακέλων, βιβλίων Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογικών καταλόγων, γραφικής ύλης, καλπών, εκλογικών παραβάν, κ.α. Η διανομή του εκλογικού υλικού γίνεται από το ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55).

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, 8 Ιουνίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής του υλικού από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, αλλά και η τοποθέτηση του σχετικού υλικού στα εκλογικά τμήματα. Ήδη οι κάλπες και τα παραβάν έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται από σήμερα στα σχολεία που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά τμήματα.
Να σημειωθεί ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν μέσω της ειδικής εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών, Μάθε πού ψηφίζεις.

Διαβάστε επίσης: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το Πάρκο στον Ασύρματο

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ