Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση στο Δημαρχείο για την στήριξη της αγοράς στην πόλη

Με απώτερο στόχο την τόνωση της αγοράς, την παροχή χρηματοδοτικών εργαλείων και τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή συναντήθηκαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ο δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάση Μπίρλη,

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, προκειμένου να εδραιωθεί η αποτελεσματική συνεργασία με ένα τοπικό σχέδιο δράσης για τις επιχειρήσεις της πόλης,  κατατέθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, για την παροχή ψηφιακών εργαλείων που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, για καθιέρωση εκπαιδευτικής διαδικασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηλιούπολης, για εφαρμογή καινοτομιών προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του Δημότη, αλλά και για διοργάνωση εκδηλώσεων που θα τονώσουν την αγορά και την αύξηση της ζήτησης.

Η συνεργασία τέθηκε σε μακροχρόνιο ορίζοντα με τη διαμόρφωση των κατάλληλων υποδομών στήριξης των επιχειρήσεων με στόχο τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση κονδυλίων που θα μπορούν να αποτελέσουν πόλο ανάπτυξης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Κομνηνός, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Ιωάννης Γρηγορέας, , η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης κα Έλενα Καπίρη, ο σύμβουλος σε τεχνικά θέματα κ. Κώστας Κοντονίκας, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κα Τσικούρη Ελένη, ο ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Κώστας Ζάχος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Γιαννόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενισχύθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας όλων των πλευρών, συζητήθηκαν τα επόμενα επενδυτικά βήματα για την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, την αξιοποίηση προγραμμάτων και τέθηκαν επί τάπητος γερές βάσεις συνεργασίας με κύριο όχημα την καλή διάθεση προς όφελος των Δημοτών και κατοίκων της πόλης, με στόχο να αποτελέσει η αγορά της Ηλιούπολης πόλο έλξης από διαφορετικούς Δήμους της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Έκθεση Ζωγραφικής της Δ. Βρουβάκη από 11/6 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ