Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Προτεραιότητα το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων

Ύψιστη προτεραιότητα για τον Δήμο Δάφνης- Υμηττού αποτελεί το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2024.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, Νίκος Τσιλίφης:«Δεν εξαντλείται στους 4 μήνες έντασης του καλοκαιριού αλλά εξαπλώνεται όλους τους μήνες και όλες τις ημέρες του χρόνου. Οι δραστηριότητες όμως του καλοκαιριού είναι ο κολοφώνας αυτής της επιλογής μας. Είναι η περίοδος κατά την οποία οφείλουμε να καταθέσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας για τον Πολιτισμό, ως απαραίτητο συμπλήρωμα της ταυτότητάς μας, το ποιοι και ποιες ακριβώς είμαστε και σε τι αποσκοπούμε να αναδειχθούμε.

Κορωνίδα αυτής της προσπάθειας είναι το “Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων”. Στις 120 ημέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ θα παρακολουθήσουμε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που δίνουν το στίγμα του οράματος που κουβαλάμε. Όλες χαρακτηρίζονται από ποιότητα και μεστότητα περιεχομένου, άρτια καλλιτεχνική δημιουργία, άψογη τεχνική υλοποίηση. Αποτελούν την απαραίτητη ψηφίδα που συμπληρώνει, καθοριστικά ας μου επιτραπεί να πω, το συνολικότερο πολιτιστικό ψηφιδωτό που δημιουργείται αυτό το καλοκαίρι σε όλη την χώρα. Από το Καστελόριζο μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους και όσες προετοίμασαν, έκτισαν και υλοποίησαν το εφετινό “Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων”. Εύχομαι καλή επιτυχία στις παραστάσεις του και υπόσχομαι πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!».

Διαβάστε επίσης: Ν. Μπελαβίλας για ΠΥΡΚΑΛ: Αποξένωση του Κέντρου – «Εκκρηξη» του Υμηττού

Ειδήσεις από τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ