Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Το αποτέλεσμα αποδεικνύει τους σταθερούς δεσμούς του ΚΚΕ με το λαό

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Όπως ανέφερε, το αποτέλεσμα αποδεικνύει τους σταθερούς δεσμούς του ΚΚΕ με τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουτσούμπα:

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα της μεγαλύτερης περιφέρειας της Αττικής που ανέδειξαν το ΚΚΕ ξανά τρίτη δύναμη με μεγάλη διαφορά.

Συνολικά το ΚΚΕ καταγράφει μια ακόμη σημαντική άνοδο σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2019 και σε σχέση με τις Βουλευτικές του 2023.

Το κόμμα μας, όπως είχε και τότε ανεβάσει τα ποσοστά του, έτσι και τώρα επιβεβαιώνει τους δεσμούς του ΚΚΕ με τις ευρύτερες λαϊκές τάξεις και αποδεικνύει ότι εκφράζει τους πιο σταθερούς δεσμούς.

Σε σημαντικούς αγώνες που έχουν προηγηθεί με ασταμάτητη προσπάθεια για διάλογο και επικοινωνία σε όλες τις ημέρες του χρόνου και όχι μόνο στις εκλογές.

Συνεχίζουμε τη δουλειά σε όλη τη χώρα, σε όλες τις γειτονιές.

Το ΚΚΕ σταθεροποιεί και ενισχύει ένα ρεύμα έναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ και προχωρά στον απεγκλωβισμό των λαϊκών δυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ