Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Ευρωεκλογές 2024: Στην Εκάλη ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Στην Εκάλη ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εκλογικό τμήμα της Εκάλης όπου ήταν εγγεγραμμένος ώστε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με τον κόσμο, ενώ ψήφισε χρησιμοποιώντας το διαβατήριό του.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε, έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά ή και λιγότερο από την ημέρα τους, να έρθουν, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματα μας σε άλλους, πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας με τη συμμετοχή σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία», σημείωσε.

Σε προσωπικό επίπεδο ο κ. Κασσελάκης είπε ότι είναι «συγκινημένος και ευγνώμων για την μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες». «Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία κι αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ