Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Στ. Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει

«Αντέξαμε παρά τις αντιξοότητες. Είναι το πρώτο βήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Είναι μία επιλογή του ελληνικού λαού», είπε. «Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο», επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης, και συνέχισε λέγοντας ότι το κόμμα του μείωσε κατά 10 μονάδες τη διαφορά που είχε από τη Νέα Δημοκρατία.

«Είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται, που αλλάζει εν κινήσει· για έναν νέο, άγνωστο άνθρωπο σε αυτή τη χώρα που ήρθε μπροστά σας και στέκεται μπροστά σας με την καθαρότητά του για να μπορέσει να φέρει πρόοδο, αλλαγή και αξιοκρατία στην πατρίδα μας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όσον αφορά στους τέσσερις ευρωβουλευτές που βγάζει το κόμμα του, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τα πάντα για να μπορεί να υπάρξει η Ευρώπη των πολλών και των λαών, η Ευρώπη για το περιβάλλον και την οικολογία, την κλιματική προσαρμογή, την αμυντική και στρατηγική αυτάρκεια και αυτονομία και προφανώς να υποστηρίξουν τα εθνικά μας συμφέροντα».

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους και κομματικές δαπάνες, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13 %» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω εναλλακτική πρόταση. Ξέρω τη σημασία αυτής της ευθύνης και αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιζόμαστε. Χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Το κίνημα αυτό μόνο πάνω μπορεί να πάει από εδώ και πέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ