Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αρχίζουν τα καλοκαιρινά προγράμματα για τα παιδιά στην πόλη

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ξεκινούν τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στη Γλυφάδα.

Αναφερόμενος στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Γνωρίζουμε καλά πόσο περιμένουν το πρόγραμμα αυτό οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι οικογένειές τους και με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.

Έτσι και φέτος, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είναι η περίοδος αυτή δημιουργική, γεμάτη χαρά και νέες γνώσεις για τα παιδιά μας.

Διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο, αξιοποιώντας όλες τις υποδομές, τις σχολικές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις παραλίες του Δήμου μας και έχοντας ως βασικό μέλημά μας να είναι τα παιδιά ασφαλή και προστατευμένα, όπου κι αν βρίσκονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκπαιδευτικές εκδρομές, κολύμβηση, ομαδικά παιχνίδια, άθληση και δράσεις που αναπτύσσουν τη φαντασία και τα ταλέντα τους και τους δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να κοινωνικοποιηθούν.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι και τα παιδιά μας που έχουν κάποια αναπηρία έχουν κανονικά τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο Summer Camp.

Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να το απολαύσουν όπως όλα τα παιδιά, παρέχοντας – πέραν των άλλων – ειδικούς εκπαιδευτές και αν χρειάζεται και παράλληλη στήριξη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα – πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.glyfada.gr/camp – και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Όπως κάθε χρόνο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια όλα τα παιδιά που θα κάνουν αίτηση να γίνουν δεκτά.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους της δημοτικής μας αρχής Μανώλη Χάντζο και Γεωργία Βαμβακερού για τον συντονισμό. Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι να έχουμε».

Διαβάστε επίσης: Σε “πρωτεύουσα” του ποδηλάτου μετατρέπεται η πόλη

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ