Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το SeaTrac απέκτησε τηλεφωνικό αριθμό

Και τηλεφωνικό αριθμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα που εξυπηρετεί απέκτησε το SeaTrac της παραλίας της Γλυφάδας.

Τo SeaTrac Γλυφάδας, το σύστημα κολύμβησης για άτομα με κινητικές δυσκολίες, με τις περισσότερες χρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, διαθέτει πλέον και τηλεφωνικό αριθμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6956 306451, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα τις καθημερινές, και από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

«Στη Γλυφάδα μας όλοι οι πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς, απολαμβάνουν το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας. Τα δύο SeaTrac της δημοτικής μας παραλίας λειτουργούν με ολοκληρωμένη υποδομή και με υποστηρικτικό προσωπικό, ώστε να είναι η κολύμβηση εύκολη και απολαυστική για όλους. Με την ανάπλαση της παραλίας μας, όλοι χαίρονται ισότιμα το αγαθό του θαλασσινού μπάνιου, σε αναβαθμισμένο περιβάλλον», δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανιοκολάου.

Την ευθύνη και τον συντονισμό του συστήματος έχει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, ιατρός, Γιώργος Ταβερναράκης.

Διαβάστε επίσης: Οι κλιματιζόμενες αίθουσες στον Δήμο Γλυφάδας για τις ημέρες με καύσωνα

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ