Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Campari Hellas: Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στο Μαρούσι

Η Campari Hellas, θυγατρική του Ομίλου Campari με ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων  γραφείων της στο Μαρούσι, την προηγούμενη εβδομάδα.

Με την παρουσία του Ιταλού Πρέσβη στην Ελλάδα, Paolo Cuculi, των Αντιδημάρχων Αμαρουσίου και δημοσιογράφων από το επιχειρηματικό, οικονομικό, κλαδικό και lifestyle ρεπορτάζ, η ομάδας της Campari Hellas υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους στο ξεχωριστό Campari bar, που δεσπόζει στο κέντρο των νέων γραφείων. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Grand Opening Shakerato που η ομάδα της Campari Academy επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά,  δροσιστικά Aperol και Campari Spritz, καθώς και τη μοναδική EsPaloma, με τη νέα τεκίλα Espolon που λανσάρει η εταιρεία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις και το Crodino, το πιο εμβληματικό Aperitif χωρίς αλκοόλ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης στους προσκεκλημένους ο Sascha Cumia, Managing Director of the region SEMEA DM και Head of New Business Integrations του Campari Group μαζί με τον Γιάννη Στράτο, Managing Director της Campari Hellas.

Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι καλεσμένοι πήραν ως αναμνηστικό ένα Negroni kit, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει το Campari και τα perfect serve ποτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ