Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Τότε, τώρα, πάντα»! Η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού από την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος!

Η νέα φαντασμαγορική επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος είναι γεγονός!

Οι πρόβες βρίσκονται στην τελική ευθεία κι όλοι οι συντελεστές είναι επί ποδός μαζί με τη δεκαμελή ορχήστρα και τους 20 χορευτές επί σκηνής οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ένας δυναμικός θίασος πρωταγωνιστών υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταμάτη Φασουλή, ερμηνεύουν κείμενα του ίδιου αλλά και των Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνιστούν στη νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού «Τότε, τώρα, πάντα» και σε guest εμφάνιση είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Συμμετέχουν οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη.

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη…

Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας…

Στο Θέατρο Άλσος οι εξαιρετικές ερμηνείες, η μουσική, ο χορός συναντούν το σχόλιο, τις ανατροπές, και το χιούμορ σε μια παράσταση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων.

Γιατί η επιθεώρηση είναι για «Τότε, τώρα, πάντα» η καλύτερη συνταγή για γέλιο αλλά και για κριτική και φυσικά διασκέδαση.

Τη μουσική γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης και τις διασκευές στίχων ο Γιώργος Παυριανός, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα σκηνικά επιμελείται ο Μανόλης Παντελιδάκης, video artist o Παντελής Μάκκας, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και ο Κώστας Ζήσης και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλλης.

Την δεκαμελή ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Δημήτρης Κίκλης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Ανδρεάδης.

Ραντεβού και φέτος από τις 14 Ιουνίου, στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος, μέσα στο πάρκο του Πεδίον του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30 /  Ώρα προσέλευσης 19:30

Προπώληση: https://www.more.com/theater/tote-tora-panta/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ