Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Nouvelle Vague: Έρχονται την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Gazarte Roof Stage

Nouvelle Vague: H μπάντα που παίζει διασκευές όπως… καμία άλλη, μας προσκαλεί σε ένα music road trip χωρίς σχέδιο αλλά με πολύ κέφι και ρυθμό.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στη λίστα των ζωντανών τους εμφανίσεων θα προστεθεί και η Αθήνα. Αυτό κι αν είναι ένα από τα “άχαστα” live του καλοκαιριού ιδίως αν έχεις καιρό να ταξιδέψεις με μια αισιόδοξη μουσική, να χορέψεις με ένταση, να φλερτάρεις αυθόρμητα και να χαρίσεις στον παρορμητικό εαυτό σου μια ευκαιρία να αποκαλυφθεί!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nouvelle Vague (@nouvellesvagues)

Έρχονται στην Αθήνα με το νέο άλμπουμ και με τις υπέροχες τραγουδίστριες, Alonya και Marine Quéméré να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους – και τα παλιότερα, που τόσο έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό αλλά και τα καινούργια.

Η Alonya γνώρισε τον Marc Collin την εποχή που εκείνος οραματιζόταν το νέο δίσκο των Nouvelle Vague. Η τυχαία γνωριμία τους σε ένα πάρτι και η επίσκεψή της στο στούντιο του, όπου του τραγούδησε μια «καταπληκτική» εκδοχή του Should I Stay Or Should I Go? των The Clash, καθόρισαν την ιδέα και τον τίτλο του νέου άλμπουμ.

Με την απόλυτα μοναδική τους αισθητική και τον ιδιαίτερο feel good τρόπο τους, οι Nouvelle Vague φέρνουν τη φρεσκάδα που τόσο έχουμε ανάγκη.  Αυτές οι ιδιότητες χαρακτηρίζουν και το νέο άλμπουμ της μπάντας,  με ένα εντυπωσιακά όμορφο εικαστικόαντικατοπτρίζοντας τη συνολική τους αισθητική στο σήμερα.

Στις 14 Ιουνίου στο Gazarte η Αθήνα ανεβαίνει πάνω στο κύμα των Nouvelle Vague, έτοιμη να ονειρευτεί, να τραγουδήσει, να λικνιστεί και να χορέψει στους καταπληκτικούς τους ρυθμούς!

Το δροσερό κύμα των Nouvelle Vague παρασύρει την πόλη σε μία νύχτα μουσικής ευφορίας, γεμάτη όνειρα, μελωδίες, χορό, αθωότητα αλλά και ερωτισμό.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ