Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Οι «Δυτικές Πινελιές» έρχονται με δύο παραστάσεις στο Π. Φάληρο

Τα δύο μέρη της τριλογίας των λουλουδιών παρουσιάζουν στο Ανοιχτό θέατρο Μπάτη και στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, την Παρασκευή και το Σάββατο  αντίστοιχα, οι «Δυτικές Πινελιές».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα δοθεί η παράσταση «SHAMROCK», με τη βραβευμένη εφηβική ομάδα μιούζικαλ των Δυτικών Πινελιών να παρουσιάζει το πρωτότυπο μιούζικαλ «Shamrock» των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά, το τρίτο μέρος της τριλογίας των λουλουδιών. Τρεις νέες γυναίκες, η Έλμα, η Μπρίτζετ και η Φρέγια, ξεκινούν μια μυστηριώδη περιπλάνηση μέσα στα άγνωστα μονοπάτια της ψυχής τους, με τελικό προορισμό τον τόπο όπου όλα γίνονται Ένα.

Μουσική: Αντώνης Χανιώτης

Στίχοι: Λάμπρος Κομζιάς

Σκηνοθεσία: Αντώνης Χανιώτης

Ενορχηστρώσεις – Μουσική Παραγωγή – Ηχοληψία: Βασίλης Αβραντίνης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

 

Την επομένη, Σάββατο 15 Ιουνίου στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου θα παιχθεί στις 20.30 η θεατρική παράσταση μιούζικαλ «Το τελευταίο Κρίνο», το δεύτερο μέρος της τριλογίας των λουλουδιών, των Αντώνη Χανιώτη και Λάμπρου Κομζιά

Ένα αλληγορικό παραμύθι, ένα μιούζικαλ εποχής πραγματευόμενο  τις εσωτερικές συγκρούσεις που βιώνει η ανθρώπινη ψυχή προσπαθώντας  να σταθεί με αξιοπρέπεια και ελπίδα μπροστά στο φόβο της απώλειας.

Μουσική: Αντώνης Χανιώτης

Στίχοι: Λάμπρος Κομζιάς

Σκηνοθεσία: Αντώνης Χανιώτης

Ενορχηστρώσεις – Μουσική Παραγωγή – Ηχοληψία: Βασίλης Αβραντίνης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ