Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Εκστρατεία του Δήμου για την ορθή χρήση του καφέ κάδου

Μία νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης των κατοίκων της πόλης για τη σωστή χρήση των καφέ κάδων ανακύκλωσης ξεκινά ο Δήμος Αλίμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του προς τους δημότες, επισημαίνει ότι πλέον κάθε πρωί περνά από τις γειτονιές της πόλης το ειδικό απορριμματοφόρο όχημα για την αποκομιδή των βιοαπόβλητων, η επεξεργασία και αξιοποίηση των οποίων δεν επιβαρύνει το δήμο και βοηθά στην συλλογική προσπάθεια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με σύνθημα: «Δώστε Αξία στα Σκουπίδια σας» καλεί τους πολίτες να συνεργαστούν σ’ αυτήν την προσπάθεια και να αλλάξουν συνήθειες.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 11 Ιουνίου ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής), πραγματοποίησε πόρτα – πόρτα ενημέρωση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης, στις περιοχές Άνω Καλαμάκι και Αναπήρων. Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαπόβλητων) μέσω του καφέ κάδου και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Διαβάστε επίσης: Τη διαχείριση της παραλίας του ζητεί από την ΕΤΑΔ ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ