Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έξι και ένοπλοι οι δράστες της εισβολής στο Δημαρχείο – Κράτησαν όμηρο έναν εργαζόμενο

Για ένοπλους κακοποιούς μίλησε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναφερόμενος στο περιστατικό διάρρηξης και κλοπής στο δημαρχείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 14 Ιουνίου.

Ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μιλώντας για το περιστατικό έδωσε νέα στοιχεία για τη διάρρηξη ενώ αποκάλυψε πως οι δράστες ήταν ένοπλοι και κράτησαν σε ομηρία έναν από τους εργαζόμενους.

Η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν, σύμφωνα με τον ίδιο, οι 6 δράστες διέλυσαν τον συναγερμό και έσπασαν την πόρτα του επιχειρησιακού κέντρου.

Εκείνη την ώρα στο χώρο βρισκόταν μόνο ο υπεύυθυνος για τις πτήσεις ενός από τα drones ασφαλείας του δήμου, τον οποίο οι διαρρήκτες κράτησαν σε ομηρία για περίπου 10 λεπτά, αφού του επέβαλαν να κατεβάσει το drone που βρισκόταν σε πτήση.

Οι διαρρήκτες κατά την δεκάλεπτη παραμονή τους στο χώρο αφαίρεσαν παλιά κινητά τηλέφωνα, και διάφορα διακοσμητικά. Επίσης, όπως δήλωσε ο Γρ. Κωσταντέλλος άνοιξαν το αρχείο εμπιστευτικών εγγράφων του δήμου, από το οποίο όμως δεν πήραν τίποτα.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την προανάκριση και τις έρευνες, δηλώνει ότι το κίνητρο των δραστών ήταν μόνο η κλοπή.

Πάντως, ο δήμαρχος διατυπώνει το ερώτημα τι μπορεί να έψαχναν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους στηρίζεται στις καταθέσεις, αλλά και στα αποτυπώματα που εχουν αφήσει στο σημείο από το οποίο εισέβαλαν.

Διαβάστε επίσης: Πλαζ Βάρκιζας: Εκπτωση 65% στους δημότες για στις ομπρελοξαπλώστρες

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ