Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Κατάπτυστη η τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ – Κάλεσμα για άμεσο ξεσηκωμό στις 20 Ιουνίου

Με αφορμή την επερχόμενη τροπολογία της κυβέρνησης που κατατίθεται την Πέμπτη στη Βουλή σχετικά με το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ καλεί με δήλωσή του καταδικάζει την εν λόγω τροπολογία, χαρακτηρίζοντας την, μάλιστα, κατάπτυστη. Παράλληλα, καλεί σε ξεσηκωμό τον κόσμο κόντρα στις αντιλαϊκές αποφάσεις σε νέο συλλαλητήριο στις 20 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Μετά και τη σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ και τη νίκη που πέτυχαν-με παράταση της δυνατότητας να έχουν τις δουλειές τους και να βρίσκονται μέσα στη ΛΑΡΚΟ-η κυβέρνηση αυτό που οφείλει να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να μην καταθέσει την κατάπτυστη τροπολογία, που φέρνει για την Πέμπτη όπως μάθαμε στη Βουλή, και να ανανεώσει τις συμβάσεις.

Αυτό είναι η μόνη δίκαιη λύση αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι για το συμφέρον του τόπου, για το συμφέρον των εργαζομένων, για το συμφέρον όλων των Ελλήνων.

Απ’ αυτή τη σκοπιά το ΚΚΕ εκφράζει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του, καλεί σε επαγρύπνηση, σε ετοιμότητα την εργατική τάξη, τον λαό όλης της χώρας, να είναι μπροστά σε όλες τις κινητοποιήσεις και σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών και την Πέμπτη στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Να σημάνει ξεσηκωμός απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, μέχρι να ανοίξει ξανά η ΛΑΡΚΟ, μέχρι η τσιμινιέρα να καπνίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ