Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Το αδιαχώρητο στη συναυλία με τις Cantus Angelicus

Μία ποικιλόμορφη συναυλία διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών , στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» όπου εκατοντάδες κάτοικοι του Μοσχάτου και του Ταύρου έδωσαν το παρόν.

Η συναυλία των Cantus Angelicus πραγματοποιήθηκε με την καλλιτεχνική επιμέλεια της μαέστρου Αναστασίας Χατζηπαύλου και χορωδία 23 νέων γυναικών.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στην πόλη μας ανθεί ο πολιτισμός σε όλα τα καλλιτεχνικά πεδία και από πολλούς και διαφορετικούς φορείς. Τρανό παράδειγμα ήταν η συναυλία που διοργανώθηκε χθες Κυριακή από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών. Η συναυλία των Cantus Angelicus ήταν εντυπωσιακή τόσο σε ποιότητα όσο και στην ποικιλία του προγράμματος, γεγονός που μας εντυπωσίασε όλους.

Θέλω να συγχαρώ τον π. Χριστόδουλο από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που έχει καταφέρει να συσπειρώσει την τοπική κοινωνία σε δύσκολες περιόδους διαμορφώνοντας στοιχεία ταυτότητας στην περιοχή. Ταυτότητα που εμπλουτίζεται με πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις αναδεικνύοντας τον πολιτισμό ως παράγοντα κοινωνικής συνοχής. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση και ιδιαίτερα την Αναστασία Χατζηπαύλου που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης.

Ο Δήμος μας έχει μία αξιόλογη και πολύχρονη πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα. Προσπαθούμε να διευρύνουμε τις πολιτιστικές μας υποδομές, να αυξάνουμε τον αναγκαίο εξοπλισμό και να στηρίζουμε ενεργά παρόμοιες προσπάθειες. Προσπάθειες που προέρχονται από τα σχολεία, τους φορείς, τα σωματεία και όποιες άλλες συλλογικότητες προάγουν τον πολιτισμό της καθημερινότητας.

Εύχομαι υγεία, δημιουργικότητα και σημαντικές κατακτήσεις σε όλες και όλους που αναδεικνύουν τον πολιτισμό συμμετέχοντας στις καλλιτεχνικές δράσεις της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης: Ρεμπέτικη βραδιά στη Μουσική Γωνιά του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ