Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρωγός ο Δήμος στις φωτιές – Διέθεσε 2 πυροσβεστικά

Δύο πυροσβεστικά οχήματα επανδρωμένα με εκπαιδευμένο πλήρωμα από τους Δασοπυροσβέστες Ηλιούπολης, διέθεσε ο Δήμος για να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Βάρης-Κορωπίου και στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου.

«Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση με περιπολίες στα σχολεία με άμεση επέμβαση για την κατάσβεση φωτιάς σε φλεγόμενους κάδους, όπου η επέμβαση του εξειδικευμένου προσωπικού ήταν άμεση τις προηγούμενες μέρες και γι’ αυτό δεν προχώρησε η φωτιά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής ενημερώνουν ότι διεξάγονται περιπολίες στα πάρκα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ εφαρμόζονται απαρεγκλίτως οι οδηγίες της Πυροσβεστικής για την προστασία του βουνού με απαγορεύσεις εισόδου και συνεχείς περιπολίες από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ηλιούπολης (Ε.Ο.Δ.Δ.Η.) και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Τα δε πάρκα εντός οικιστικού ιστού περιπολούνται καθ’ όλη την ημέρα με υπαλλήλους 4μηνης διάρκειας που έχουν προσληφθεί από το Δήμο Ηλιούπολης.

Στην περίπτωση που οποιοσδήποτε πολίτης διαπιστώσει επικείμενο κίνδυνο φωτιάς μπορεί να καλεί στον 3ψήφιο αριθμό της Πυροσβεστικής 199, το 15377 ή σε επείγουσες περιπτώσεις στο 6972775934.

Διαβάστε επίσης: Διάθεση κλιματιζόμενων αιθουσών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ