Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

«Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού στο Θέατρο Άλσος

Με μια λαμπερή πρεμιέρα και ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα ξεκίνησαν οι παραστάσεις της φαντασμαγορικής επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος.

Οι υπέροχες ερμηνείες, των Θοδωρή Αθερίδη, Δημήτρη Γκοτσόπουλου, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένης Καστάνη, Κώστα Κόκλα, Αντώνη Λουδάρου, Δήμητρας Ματσούκα, Ματίνας Νικολάου, Ντορέττας Παπαδημητρίου και Σταμάτη Φασουλή ενθουσίασαν το κοινό ενώ μοναδικές στιγμές χάρισαν με την guest εμφάνιση τους η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος έγραψε και το κείμενό του. Ξεχωριστή είναι η συμβολή των νεότερων Τραϊάνας Ανανία, Άννας Μάγκου, Μιχάλη Παπαδημητρίου, Δέσποινας Πολυκανδρίτου και Φαίης Φραγκαλιώτη.

«Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος. Μια παράσταση για το σήμερα και το χθες. Μια παράσταση που δεν χαρίζεται σε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί μέσα από μια πολιτική ματιά σχολιάζει άλλοτε με καυστικό τρόπο κι άλλοτε με γέλιο τα σημεία των καιρών μας. Η αληθινή επιθεώρηση είναι εδώ με πρωταγωνιστή όλη την Ελλάδα του σήμερα.

Οι influensers, μια Barbie, η μανία μας με το κινητό, η εικονική πραγματικότητα, οι πανελίστες, οι τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν, η μ.εσαία τάξη, τα κινήματα,  η κοινωνική μας ζωή, η χαμένη επικοινωνία μας, είναι μερικά από τα θέματα που διαχειρίζονται τα κείμενα του Σταμάτη Φασουλή αλλά και των Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30 /  Ώρα προσέλευσης 19:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ