Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός της πόλης μόλις γεννήθηκε – Οι μαθητές παράγουν τον δικό τους ήχο

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μαθητική συναυλία – 1st Byron School Fest που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα και η Ένωση Γονέων Βύρωνα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

Μαθητικά μουσικά και χορωδιακά σύνολα των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης  παρουσίασαν όλα τα είδη μουσικής (παραδοσιακά, ρεμπέτικα, ροκ και έντεχνα) και ενθουσίασαν το κοινό. Όχι μόνο το μαθητικό κοινό αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των παιδιών, υπενθύμισαν πως η ενασχόληση και η προσφορά του σχολείου δεν έγκειται μόνο στα γνωστικά αντικείμενα και τη διδακτέα ύλη. Είναι άνθρωποι που συγκινούνται και συγκινούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης Έξυπνος Βύρωνας Βασίλης Δεμπόνος. Επίσης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού & Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος, Προγραμματισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Βασίλης Πέτσας, Δημοτικών Υποδομών Στέφανος Παπατζίμας, Καθαριότητας & Πρασίνου Γιώργος Γκαρμπουνώφ και Προσχολικής Αγωγής Μάρω Γκανέτσου. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Τάσος Γιαρλέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Δαμαλά, Βασίλης Καλύβας, Αντώνης Μποζιάρης, Θέμης Τέγος. Από τους πολιτιστικούς φορείς, η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα Αλέκα Σιώζου και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής Περάκης Κώστας.

Διαβάστε επίσης: Πού θα ανεγερθεί το μνημείο για τα θύματα των Τεμπών – Διαβάστε την επιστολή μιας μάνας στον Δήμο

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ