Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελετή λήξης του εαρινού εξαμήνου στο ΔΕΑΠ

Τις διαλέξεις του και γι’ αυτήν την περίοδο έκλεισε το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας, με μία εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας την επίδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, συνόδευσε μουσική αφιερωμένη στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την εποχή της οπερέτας ως τις μέρες μας.

«Μία ακόμη δημιουργική περίοδος έφθασε στο τέλος της, για να τη διαδεχθεί μια παραγωγική αρχή με την έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι που αυτός ο θεσμός γνωρίζει τόσο μεγάλη απήχηση. Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που επιλέγετε να επενδύσετε τόσο δημιουργικά το χρόνο σας και βλέπουμε ότι πραγματικά αγαπάτε αυτό που κάνετε. Οι δραστηριότητες αυτές δίνουν πνοή στην καθημερινότητά μας και, παράλληλα με τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας, δημιουργούν κλίμα ζεστασιάς και μας δένουν μεταξύ μας ακόμη περισσότερο. Ο Δήμος Γλυφάδας θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις κάθε έκφραση πολιτισμού στην πόλη μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους και με το καλό να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στην έναρξη του χειμερινού εξαμήνου», δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου.

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και τα αναμνηστικά λευκώματα στους συμμετέχοντες έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ορέστης Τσάγκλας, που είναι οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία του ΔΕΑΠ- καθώς και Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης.

Η λειτουργία του ΔΕΑΠ θα συνεχιστεί με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, με σημαντικούς ομιλητές και ευρεία γκάμα γνωστικών αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης: Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 30/6

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ