Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Δωρεάν είσοδος για όλους τους δημότες στις οργανωμένες ακτές της πόλης

Οι παραλίες της πόλης και αυτό το καλοκαίρι είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μετά από συνεχείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις του δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, με τους διαχειριστές των παραλιών, έχει εξασφαλιστεί η δωρεάν είσοδος των δημοτών στην Α’ Πλαζ Βούλας και στην Ακτή της Βάρκιζας. Στην Ακτή Βουλιαγμένης η είσοδος παρέμεινε και φέτος στα 5 ευρώ για τους δημότες όλες τις ημέρες της βδομάδας.

Να σημειωθεί ότι μετά από παρέμβαση του δημάρχου πριν από 2 χρόνια, δεν υφίσταται πλέον καμία διαφοροποίηση μεταξύ των δημοτών σε ότι αφορά τη Δημοτική Ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι. Αυτό σημαίνει ότι η δωρεάν είσοδος και οι μειωμένες τιμές αφορούν όλους τους δημότες, χωρίς διακρίσεις. Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα οι δημότες που διέμεναν πχ στη Βάρκιζα και δικαιούνταν δωρεάν είσοδο για άλλες παραλίες του Δήμου. Ομοίως και για τους δημότες – κατοίκους πχ της Βούλας ή της Βουλιαγμένης.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις τιμές εισόδου όπως διαμορφώθηκαν μετά τις σχετικές αποφάσεις των ΕΠΕΛΑΚ (Επιτροπές Ελέγχου Ακτών) που ισχύουν στις οργανωμένες ακτές, τόσο για την είσοδο, όσο και για τη χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας.

Διαβάστε επίσης: Πλαζ Βάρκιζας: Εκπτωση 65% στους δημότες για στις ομπρελοξαπλώστρες

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ