Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του γενικού́ πληθυσμού́ στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά́ και ομάδων που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) υλοποιούν πρόγραμμα εκπαίδευσης-σεμινάριο στην «Κάρδιο – αναπνευστική Ανάνηψη» και σε «Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή», αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου).

Στο τέλος του Σεμιναρίου  θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες η βεβαίωση παρακολούθησης  και ένα έντυπο αξιολόγησης των μαθημάτων.

Η μεγάλη εκστρατεία που διενεργείται έχει ως κεντρικό σύνθημα «η Γνώση σώζει Ζωές» και η παρουσία όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. Το μήνυμα «η Γνώση Σώζει Ζωές» υιοθετείται πλήρως από το Δήμο Ηλιούπολης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Κοινωνικής του πολιτικής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο επικοινωνείτε με την κα. Νίκου στο τηλέφωνο 2109970055 & 6971561953.

Διαβάστε επίσης: Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» άνοιξε τις πύλες του

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ