Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του για περιστατικό βίας

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για βία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Ο Εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του. Έτσι θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας ώστε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό πως συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά από καταγγελία της συντρόφου του, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, πως της επιτέθηκε σωματικά. Η σύντροφός του επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ.

Μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία η ΕΡΤ προχώρησε σε παύση της σύμβασης του συλληφθέντα δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ