Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένα ακόμη θεατρικό καλοκαίρι ξεκινά υπό την αιγίδα του Δήμου

Ο Δήμος Ηλιούπολης μένοντας πιστός στο καλοκαιρινό θεατρικό ραντεβού με τους δημότες του ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που θα λαμβάνουν χώρα στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής».

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου και το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων: 

Ο Δήμος μας, για ένα ακόμα καλοκαίρι, φιλοξενεί στο Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, για μικρούς και μεγάλους.

Από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου 2024, θα απολαύσουμε ένα ευρύ δραματουργικό ρεπερτόριο,  από γνωστούς Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς ενώ ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, θα ζωντανέψουν αγαπημένοι μυθικοί και λογοτεχνικοί ήρωες επί σκηνής, όπως «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Ηρακλής: 12 Άθλοι», «ο Μάγκας» κ.ά.

Στόχος μας να προσφέρουμε βήμα σε κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική δημιουργία,  ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην πόλη τους, παραστάσεις που διακρίθηκαν το χειμώνα αλλά και νέες παραγωγές της θερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου 2024, θα απολαύσουμε ένα ευρύ δραματουργικό ρεπερτόριο,  από γνωστούς Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς ενώ ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, θα ζωντανέψουν αγαπημένοι μυθικοί και λογοτεχνικοί ήρωες επί σκηνής!

Το πρόγραμμα του Θεάτρου θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2024, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, που θα φιλοξενήσει πολυαναμενόμενες θεατρικές και μουσικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού από διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πολιτισμού, τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.ilioupoli.gr

Διαβάστε επίσης: «Πρεμιέρα» για τις εκθέσεις ζωγραφικής ενηλίκων

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ