Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Καλοκαίρι σημαίνει θερινό σινεμά – «Οι κινηματογράφοι μας θα αποτελέσουν όαση δροσιάς»

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Θερινό Κινηματογράφο. Για ένα ακόμη καλοκαίρι πλήθος ταινιών έρχονται να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν χαμηλές με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής. Με αυτόν τον τρόπο δεν αποκλείεται καμία κοινωνική ομάδα από την καλοκαιρινή ψυχαγωγία που προσφέρει η…μεγάλη οθόνη!

Διαβάστε τι αναφέρει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή:

Καλοκαίρι με θερινό κινηματογράφο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Προβολές στο «Σινέ Κήπος» και «Νέα Μασκώτ» με χαμηλό εισιτήριο και ταινίες Α΄ προβολής

Για άλλη μία χρονιά οι δύο δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχονται το καλοκαίρι με κινηματογραφικές προβολές για όλες τις ηλικίες.

Ο «Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη-π. Μεταμορφώσεως) και η «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Λ. Κωνσταντινουπόλεως 2) ξεκινούν τις προβολές τους για άλλο ένα καλοκαίρι, προσφέροντας στους πολίτες, σε ένα δροσερό περιβάλλον, ψυχαγωγία και φυσικά τη δυνατότητα παρακολούθησης ξεχωριστών ταινιών με χαμηλό εισιτήριο.

Το πρόγραμμα στον Κήπο από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2024 περιλαμβάνει την παιδική ταινία που σπάει τα ταμεία «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» και την επετειακή ψηφιακή επανέκδοση «Ghost Dog: ο τρόπος των Σαμουράι». Στη Νέα Μασκώτ οι προβολές ξεκινούν με την περιπέτεια «Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη» και την ψηφιακή επανέκδοση «Peeping Tom». Η γενική είσοδος για τους δύο κινηματογράφους είναι 7€, ενώ από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη η γενική είσοδος είναι στα 5€.

Και αυτή τη χρονιά ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ΑμεΑ (δημότες-κάτοικοι) και για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η είσοδος για τις παραπάνω κατηγορίες συμπολιτών μας ορίζεται στα 5 € με την επίδειξη της πολιτιστικής κάρτας. Την πολιτιστική κάρτα μπορούν να την προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι με την επίδειξη των αντίστοιχων αποδεικτικών (κάρτα ανεργίας, κάρτα φοιτητή εν ισχύ, κάρτα μέλους ΚΑΠΗ, κάρτα πιστοποίησης ΑμεΑ) από το Γραφείο Δημάρχου στο Μοσχάτο, Κοραή 36-3ος όροφος, από τις 8.30 έως τις 14.30 και από το Γραφείο Δημάρχου στον Ταύρο, Πειραιώς και Επταλόφου, από τη 13.30 έως τις 15.00.

Οι θεατές μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων: «Κήπος»-2104810790 και «Νέα Μασκώτ»-2103459531

Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά και αυτό το καλοκαίρι προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές στους δύο δημοτικούς θερινούς κινηματογράφους μας στο «Σινέ Κήπος» και στη «Νέα Μασκώτ».

«Διατηρώντας την τιμή του εισιτηρίου σε χαμηλά επίπεδα, εφαρμόζοντας κοινωνική πολιτική και παρέχοντας την ευκαιρία σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας να παρακολουθήσουν τις προβολές με μειωμένη τιμή, οι κινηματογράφοι μας θα αποτελέσουν όαση δροσιάς, προσφέροντας ψυχαγωγία σε όλες τις ηλικίες των συμπολιτών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ