Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Μια μαγική βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στην Αργυρούπολη

Αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου ήχησαν στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024, σε μια μοναδική συναυλία που όλοι ευχόντουσαν να μην τελειώσει!

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, μας ταξίδεψε μουσικά στον χρόνο, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Για δύο ώρες μελωδίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μαγική, με το απέραντο ταλέντο του Γιώργου Χατζηνάσιου.
Μαζί με τους γνωστούς και καταξιωμένους τραγουδιστές Άγγελο Ανδριανό, Άντα Αθανασοπούλου και Μαίρη Στεφανακίδη μας ταξίδεψαν στα μονοπάτια της ψυχής, με τα άφθαρτα στο χρόνο τραγούδια του, στη συναυλία με τίτλο “Μουσική Αίσθηση”.

«Απλά ήταν μια μαγική βραδιά! Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει να δημιουργεί. Το σκοτάδι πάντα θα λείπει όταν υπάρχει φως και η πόλη μας φωτίστηκε από την παρουσία του Γιώργου Χατζηνάσιου, ενός ανθρώπου σεμνού με ήθος, με συνέπεια σε έργα και λόγους. Ένας άνθρωπος που γέννησε πολλούς καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε τον Θεό για το μοναδικό ταλέντο που σου χάρισε και το μοιράζεσαι απλόχερα μαζί μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος κατά τον χαιρετισμό του.

Ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου και κάθε φορά επενδύει σε αυτόν με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσφέρουν ψυχική ανάταση, ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση και παρέχονται δωρεάν στους πολίτες.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλεξάνδρα Αφεντάκη και η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου με πρόεδρο τον Μάκη Δελαπόρτα.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα πυροπροστασίας αξίας 272.000€ εξασφάλισε ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ