Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Εγκρίθηκε η σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου

«Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός θα έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός μας για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό Δήμο», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, μετά την έγκριση της απόφασης σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου.

Όπως επισημάνθηκε από τον κ. Μαμαλάκη, ο νέος Οργανισμός, με την επωνυμία Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Αγίου Δημητρίου και με το διακριτικό τίτλο “ΣΚΕΔΑΣΗ Α.Ε.”, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής του Δήμου.

Ο Οργανισμός θα λειτουργήσει ως αναπτυξιακός βραχίονας του Δήμου, προσφέροντας τεχνογνωσία και υποστήριξη στις υπηρεσίες του, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και υποδομών.

Σκοπός του Αναπτυξιακού Οργανισμού θα είναι μεταξύ άλλων, η υποστήριξη και η υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου, η ωρίμανση έργων υποδομής, η υλοποίηση πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ψηφιακής σύγκλισης και αειφόρου ανάπτυξης.
«Η σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού αποτελεί μια κομβική στιγμή για τον Δήμο μας», τόνισε ο δήμαρχος, και συνέχισε: «Θέτουμε τα θεμέλια για μια δυναμική αναπτυξιακή πορεία, με στόχο την ταχύτερη υλοποίηση έργων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Αναπτυξιακός Οργανισμός θα έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός μας για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό Δήμο».

Διαβάστε επίσης: Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου – Στ. Μαμαλάκης: «Η καθημερινότητα των πολιτών προτεραιότητα μου»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ