Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Παιδιά με ταλέντο στην τέχνη

Στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο στην Αργυρούπολη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους τα παιδιά από τον 2ο, 3ο, 4ο, 6ο Βρεφονηπιακό και τον 5ο Παιδικό Σταθμό και στην Πλατεία Σουρμένων τα παιδιά από τον 1ο Βρεφονηπιακό και τον 9ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Η διακόσμηση και τα σκηνικά ήταν δημιουργίες χειροποίητες και πρωτότυπες γεμάτες φαντασία και απλά υλικά από το εκπαιδευτικό προσωπικό των σταθμών μας και χάριζαν στην παρουσίαση του προγράμματος το απαραίτητο ύφος για την δράση.

Τα παιδιά συνδύασαν την υποκριτική, την απαγγελία, τη μουσική και ένιωσαν περηφάνια όταν έβγαλαν εις πέρας τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και καταχειροκροτήθηκαν.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που κάνουν οι παιδαγωγοί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου καθιστώντας τους υποδειγματικούς και αξιοζήλευτους, ενώ τόνισε και το γεγονός ότι ο Δήμος φιλοξενεί τα παιδιά χωρίς τροφεία αποτελώντας στήριγμα για τις οικογένειες.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εντεταλμένος σύμβουλος λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Σωτήρης Κύρκος, ενώ τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν και αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης χειροκροτώντας τις προσπάθειες παιδιών και εργαζομένων.

Των καλοκαιρινών γιορτών προηγήθηκε εκδήλωση γυμναστικών επιδείξεων που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο «Γιώργος Κοσικίδης» και τα παιδιά μας με τη συνοδεία των γυμναστών παρουσίασαν προγράμματα άθλησης.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα πυροπροστασίας αξίας 272.000€ εξασφάλισε ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ