Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Παρουσία της Αστυνομίας το ΔΣ – Αποχώρησε η αντιπολίτευση – Σκληρή ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, στον Δήμο Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες, και δη μετά την αλλαγή της δημοτικής Αρχής της πόλης, κάθε άλλο παρά ήρεμες είναι. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στην τελευταία συνεδρίαση ήταν πρωτοφανές, αφού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Αστυνομίας.

Αιτία της έντονης αντιπαράθεσης στάθηκε η αναφορά του δημάρχου, Στάθη Ψυρρόπουλου, σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για «σκιές» στη διαδικασία των απευθείας αναθέσεων από τον Δήμο.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, απαντώντας για το θέμα δήλωσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του συντάκτη του άρθρου, ο οποίος είναι και εκδότης του συγκεκριμένου Μέσου. Από την πλευρά του ο συντάκτης ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει, χωρίς όμως να του δοθεί με αποτέλεσμα την έντονη αντίδρασή του. Στο πλευρό του στάθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Αυτό είχε ως συνέπεια η ένταση να κλιμακωθεί, με την συνεδρίαση να διακοπεί δύο φορές μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Στην είσοδο της αίθουσας έφτασαν αστυνομικοί, γεγονός που πυροδότησε εντονότερες αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ζήτησαν την απομάκρυνση των αστυνομικών, ενώ καταφέρθηκαν εναντίον του δημάρχου για την παρουσία τους.

Τελικά, οι άνδρες της ΕΛΑΣ αποχώρησαν με την συνεδρίαση να συνεχίζεται με την συμμετοχή μόνο της διοικούσας παράταξης, αφού οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν θα επιτρέψουμε αυταρχικές μεθόδους

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παράταξη καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας και διαμηνύει: «Αυτές οι αυταρχικές μέθοδοι δε θα επιτρέψουμε να περάσουν».

Διαβάστε επίσης: Ελευθέρας στην παραλία Ελληνικού θα έχουν οι Ηλιουπολίτες

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ