Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Την Κυριακή η μεγάλη ποδηλατάδα στην πόλη

Τους κατοίκους της πόλης να πάρουν τα ποδήλατά τους και να συμμετάσχουν στην ποδηλατάδα που πραγματοποιείται στις 10 το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου, καλεί ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου.

Θέλοντας να περάσει το μήνυμα «Υγεία και Άθληση», ο Δήμος παρακινεί τους κατοίκους της πόλης να επιλέγουν το ποδήλατό τους για τις μετακινήσεις τους.

Η διαδρομή της ποδηλατάδας είναι η εξής: Ιερός Ναός Παναγίτσας Ταύρου- Κόμβος, Χρυσ. Σμύρνης (δεξιά)-Κλαζομενών (αριστερά-Ταύρος), Συνέχεια Αρχιμήδους (Ταύρος), Κύπρου (αριστερά-Ταύρος), Ξάνθου (δεξιά-Ταύρος), 25η Μαρτίου (δεξιά πάνω από γεφυράκι Καλλιθέας-Ταύρος), δεξιά απέναντι Σαλαμίνος συνέχεια Ιλισού (Μοσχάτο), Δεξιά Άνδρου (Μοσχάτο), Θεσσαλονίκης (αριστερά-Μοσχάτο)-Συνέχεια Θεσσαλονίκης ως ΗΣΑΠ Τερματισμός (Μοσχάτο).

O δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Αυτή την Κυριακή σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με τα ποδήλατά σας, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Ταύρου, να απολαύσουμε μία όμορφη ποδηλατική διαδρομή που ενώνει τον Ταύρο με το Μοσχάτο. Η ποδηλατάδα αυτή είναι ένας ευχάριστός τρόπος για να συμμετέχουμε σε μία δράση που προωθεί το μήνυμα της υγείας και της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με τη χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης!».

Διαβάστε επίσης: Διαδραστικοί Πίνακες Αφής στα σχολεία του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ