Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Μια αλλιώτικη ματιά στην Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης στο Περιστέρι

Μία μοναδική και πρωτοποριακή έκθεση αφιερωμένη στην ψυχική υγεία θα έχουν τα χαρά να επισκεφθούν οι δημότες του Περιστερίου με ελεύθερη είσοδο. Η αιγίδα της εν λόγω έκθεσης είναι ο ίδιος ο δήμος που δίνει το βήμα σε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με την κόσμο της ψυχικής υγείας που είναι, ίσως, πιο επίκαιρος από ποτέ!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου:

Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας προσκαλούμε στην περιοδεύουσα πανευρωπαϊκή  έκθεση “The Vibrant Mind: Exploring Mental Health Through Artistry”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου 2024, στην Αίθουσα Τέχνης Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1, Περιστέρι).

Αυτή η μοναδική έκθεση φέρνει κοντά καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι μοιράζονται τις προκλήσεις τους γύρω από την ψυχική υγεία μέσω της τέχνης τους. Μέσα από τα έργα τους, αποκαλύπτεται η δύναμη της τέχνης ως μέσο έκφρασης και θεραπείας και αμφισβητείται το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:

  • Καθημερινές: 11.00 – 15.00
  • Σαββατοκύριακο: 11.00 – 14.00

Η έκθεση είναι μέρος του διεθνούς φεστιβάλ τέχνης και ψυχικής υγείας Art4More 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Οκτωβρίου 2024 στο Πάρκο Αντ. Τρίτση. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ενδυνάμωση της ψυχικής υγείας μέσω της τέχνης, προσφέροντας εκθέσεις, εργαστήρια και διαλέξεις που αγκαλιάζουν την ψυχική υγεία και την καλλιτεχνική δημιουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ