Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Μπαίνουν κλιματιστικά σ’ όλες τις αίθουσες των Νηπιαγωγείων

Η κλιματική αλλαγή είχε ως συνέπεια να λειτουργούν μεταξύ άλλων, όλο και συχνότερα τα σχολεία υπό ακραίες υψηλές θερμοκρασίες που καθιστούν αδύνατη την ορθή λειτουργία τους και την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, αναγκάζοντας τους Δήμους να κλείνουν τα σχολεία για τον λόγο αυτόν.

Εξαιτίας αυτή της δύσκολης κατάστασης, ο Δήμος Βύρωνα προμηθεύτηκε και θα εγκαταστήσει το αμέσως προσεχές διάστημα κλιματιστικές μονάδες – ιονιστές σ’ όλες τις σχολικές αίθουσες των Νηπιαγωγείων που δεν διέθεταν αντίστοιχες μονάδες.

Έτσι από το νέο σχολικό έτος όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείων στον Δήμο θα μπορούν να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα τους και σε ημέρες υψηλών θερμοκρασιών, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνουν εξαιτίας τους, στα σπίτια τους χάνοντας πολύτιμες ώρες διδασκαλίας και παιχνιδιού και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γονείς τους που εργάζονται και δεν έχουν τι να κάνουν τα παιδιά τους.

Επόμενος στόχος είναι η σταδιακή προμήθεια και εγκατάσταση αντίστοιχων κλιματιστικών μονάδων και στις λοιπές σχολικές αίθουσες, αρχίζοντας από τα Δημοτικά σχολεία.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η ευαισθητοποίηση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ