Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Στ. Μαμαλάκης: «Σε πλήρη ανάπτυξη τα θερινά κοινωνικά προγράμματα. Οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν»

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών παροχών και δράσεων, για μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε ο Ιούλιος. Ήδη η δημοτική κατασκήνωση ξεκίνησε το πρώτο κατασκηνωτικό πρόγραμμά της, ενώ άρχισε η δεύτερη περίοδος για το πρόγραμμα Αθλοδιακοπές Παιχνιδοδιακοπές.

Την 1η Ιουλίου άρχισε η λειτουργία του προγράμματος Θαλάσσια Μπάνια 2024 για όλους τους κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Στο πλαίσιο των παροχών, ο Δήμος έχει αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά δημοτών και κατοίκων (όσων διαθέτουν την ειδική κάρτα) στην παραλία της Γλυφάδας.

Με αφορμή την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της δημοτικής κατασκήνωσης στη Ραφήνα, ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο κ. Μαμαλάκης, αφού ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο, καθώς και για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων εξέφρασε την ικανοποίηση του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Μία έμπειρη ομάδα στελεχών του Δήμου και εκπαιδευτικών ετοίμασε ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που χαρίζει στα παιδιά αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ατέλειωτο παιχνίδι. Το οργανώσαμε με φροντίδα και αγάπη, έχοντας προτεραιότητα την ασφάλεια. Πρόκειται για μια, δωρεάν, κοινωνική παροχή που θα την κάνουμε ακόμα καλύτερη στο μέλλον και δεσμεύομαι προσωπικά γι’ αυτό», σημείωσε ο δήμαρχος, και πρόσθεσε: «Οι Κασσάνδρες που διέδιδαν ότι δε θα πραγματοποιηθούν φέτος τα προγράμματα διαψεύστηκαν! Οι καταγγελίες και οι προσφυγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπεσαν στο κενό. “Σαμποτάρισαν” το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, τις αθλοδιακοπές και παιχνιδοδιακοπές αδιαφορώντας για τη χαρά των παιδιών και τον προγραμματισμό των οικογενειών τους, όχι για ουσιαστικούς, αλλά για διαδικαστικούς λόγους, με μικροπολιτικά κίνητρα και με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων».

Ξεκίνησαν τα Θαλάσσια Μπάνια 2024

Τη Δευτέρα ξεκίνησε επίσης το Α’ δεκαπενθήμερο (1 Ιουλίου – 12 Ιουλίου) για το πρόγραμμα Θαλάσσια Μπάνια 2024, στην πλαζ Γλυφάδας. Οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εκτός από τη δωρεάν μεταφορά στην πλαζ με λεωφορείο του Δήμου, έχουν τη δυνατότητα χρήσης ΔΩΡΕΑΝ καρέκλας, ομπρέλας και πόσιμου νερού, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, ύστερα από τη συνάντηση του, την Τρίτη 25/6, με το δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Πανανικολάου.

Συνεχίζονται οι Αθλοδιακοπές/ Παιχνιδοδιακοπές

Την 1η Ιουλίου άρχισε η 2η περίοδος του προγράμματος Αθλοδιακοπές/ Παιχνιδοδιακοπές, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 450 παιδιά ηλικίας 6-13 ετών και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες, θαλάσσια μπάνια, δημιουργικές τέχνες, παιχνίδι, διασκέδαση και ημερήσιες εκδρομές.

Διαβάστε επίσης: Παράταση για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ