Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζεται ο πόλεμος για την υπόθεση της ρευματοκλοπής μετά τη δικαίωση του δημάρχου

Σε νέα φάση μπήκε η αντιπαράθεση του δημάρχου Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλου, με τον προκάτοχό του, Γιώργο Χατζηδάκη, αναφορικά με την υπόθεση της ρευματοκλοπής για την οποία το δικαστήριο δικαίωσε τον σημερινό δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, μετά την τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, δημοσίευσε την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της ρευματοκλοπής για την οποία είχε κατηγορηθεί πριν τις εκλογές του Οκτώβρίου του 2023.

Η διοικούσα παράταξη, το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Ιουλίου, δημοσίευσε την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι ο Στ. Ψυρρόπουλος αθωώθηκε για τις «υποτιθέμενες ρευματοκλοπές», ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς την αντιπολίτευση, αναφέροντας: «Η μεγάλη επιτυχία συμμετοχής του Δήμου μας στον Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων της επένδυσης του Ελληνικού, οι επιτυχείς διαπραγματεύσεις του Δημάρχου με τους αρμόδιους Φορείς και Αρχές για τα αναγκαία έργα εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτισμού της πόλης και άλλων αναπτυξιακών παρεμβάσεων, η εκκίνηση των νέων αντιπλημμυρικών έργων, η έναρξη λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Λ. Ειρήνης, ασφαλτοστρώσεις , κ.α., φαίνεται πως δεν αρέσουν στην αντιπολίτευση».

Και ο ίδιος ο Στ. Ψυρρόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της παράταξής του, ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την απόφαση του Δικαστηρίου που αναφέρει την αθωωσή του, τονίζοντας: «ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ προσωπικά, αλλά και μέσα από εσάς που περιφρονήσατε την ξεκάθαρη δυσφήμηση των συστημάτων της Ηλιούπολης για δήθεν ρευματοκλοπή».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χατζηδάκης ζήτησε δημόσια από τον κ. Ψυρρόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα όλο το κατηγορητήριο, αναφέροντας: «Κύριε Ψυρρόπουλε,  απαντήστε έστω και για πρώτη φορά με ειλικρίνεια. Απαλλαχτήκατε γιατί δεν διαπράξατε ρευματοκλοπή ή επειδή πληρώσατε όλα τα πρόστιμα που σας επιβλήθηκαν για τη ρευματοκλοπή; Μέχρι σήμερα υποστηρίζατε πως δεν δεχτήκατε ποτέ καμία μήνυση ούτε σας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο και την ποινική δίωξη που σας ασκήθηκε μαζί με την απόφαση του δικαστηρίου. Αν σας ενδιαφέρει τόσο η διαφάνεια, σάς καλούμε να τα βγάλετε όλα στο φως της δημοσιότητας, ειδάλλως θα μείνετε για πάντα στο σκοτάδι».

Διαβάστε επίσης: Απαλλαγή Στ. Ψυρρόπουλου για την ρευματοκλοπή

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ