Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Γιορτή για τα παιδιά στο Π. Φάληρο

Με μια καλοκαιρινή γιορτή αποχαιρέτησαν τη χρονιά οι μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, την Δευτέρα 1 Ιουλίου, στο Πάρκο του Αγ. Γεωργίου.

Με την συμμετοχή όλων των τμημάτων μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, σκυταλοδρομίας, ρυθμικής γυμναστικής, πυγμαχίας, ιππασίας, άρσης βαρών, σφαιροβολίας, βόλεϋ, αγωνισμάτων στίβου, σκοποβολής, άλματος εις μήκος. Η έμπνευση προφανής: οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες του 2024.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, μίλησε με τους γονείς που παρακολούθησαν τη γιορτή και τόνισε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου, καθώς επίσης και την συνεχή προσπάθεια όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών & Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου, Μαίρη Τρύφων, αφού ευχαρίστησε όλο το προσωπικό των Δημοτικών Σταθμών, σημειώσε πως ”κάθε φορά όλες και όλοι ξεπερνούν τον εαυτό τους σε φαντασία και δημιουργικότητα για να περάσουν μικροί και μεγάλοι καλά”.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Ντόρα Πάλλη Πετραλλιά, γενική γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου (πόλο) και Γεωργία Ελληνάκη (πόλο), καθώς και ο Παρολυμπιονίκης Γιάννης Πατεράκης (ιστιοπλοία).

Οι αθλητές χαιρέτησαν την εκδήλωση δίνοντας τα δικά τους μηνύματα στα παιδιά, για τα οφέλη του αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: Σεμινάρια για άνεργους από τον ΣΥΔΝΑ

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ