Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Νέα επίθεση Γ. Χατζηδάκη εναντίον Στ. Ψυρρόπουλου για διορισμούς ημετέρων

Συνεχόμενες είναι οι καταγγελίες του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, εναντίον του Στάθη Ψυρρόπουλου, τον οποίο κατηγορεί για διορισμό υποψηφίων του ως πυροφύλακες.

Αυτή τη φορά ο κ. Χατζηδάκης καταγγέλει ότι στελέχη της παράταξής του σημερινού δημάρχου, που είχαν άμισθες θέσεις αντιπροέδρων στις σχολικές επιτροπές, παραιτήθηκαν και αμέσως διορίστηκαν ως πυροφύλακες.

«Δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Ψυρρόπουλου επιλέχτηκαν από τον ίδιο για την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής αντίστοιχα τον Ιανουάριο του 2024. Πριν μερικές μέρες όμως προσλήφθηκαν από τον Δήμο Ηλιούπολης, με απόφαση του ίδιου του κ. Ψυρρόπουλου ως εποχιακοί πυροφύλακες», καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος.

Επίσης, χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη κίνηση ως «μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα», αναφέροντας πως η συγκεκριμένη διαδικασία έπρεπε να είναι ανοιχτή.

«Είναι πρωτόγνωρο», σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης, «δύο μέλη της διοίκησης να διορίζονται να εργαστούν γι αυτή. Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίς. Σταθερά μοιράζει στα μέλη της διοίκησης του θέσεις με κλιμακούμενη αμοιβή. Αυτό λέγεται νομή της εξουσίας και δεν έχει σχέση με την ηθική».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται ο πόλεμος για την υπόθεση της ρευματοκλοπής μετά τη δικαίωση του δημάρχου

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ