Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ταινίες παιδικού κινηματογράφου στις πλατείες της πόλης

Την προβολή παιδικών ταινιών στις πλατείες της πόλης, διοργανώνει έως τις 27 Ιουλίου ο Δήμος Ηλιούπολης.

Η επόμενη προβολή θα λάβει χώρα, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στην πλατεία Φλέμινγκ (Λ. Ειρήνης και Φλέμινγκ), στις 9μμ – 11μμ, με την ταινία «Ο απίθανος Μόρις».

Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος κεραμιδόγατος, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά. Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων! Λειτουργεί τέλεια – μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη τους.

Στη συνέχεια, την Τρίτη16 Ιουλίου, στις 9μμ – 11μμ, στην πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια (Αγία Μαύρα – τέρμα λεωφορείων 206-212), θα προβληθεί η ταινία «Η μικρή πυροσβέστης».

Στη Νέα Υόρκη του 1932 ένας κατά συρροή εμπρηστής αναγκάζει τον Σον Νόλαν, θρυλικό πρώην πυροσβέστη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών. Μόνο που σ’ αυτή θα παρεισφρήσει και η κόρη του Τζόρτζια, μεταμφιεσμένη σε άντρα.

Τέλος, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9μμ – 11μμ, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας (Αγία Μαρίνα), οι μικροί φίλοι μπορούν να απολαύσουν την ταινία «Γάτος σπιρουνάτος: Η τελευταία επιθυμία».

Ο ατρόμητος Παπουτσωμένος Γάτος ανακαλύπτει ότι έχει σπαταλήσει οκτώ από τις ζωές του. Ο Θάνατος, με… σάρκα και οστά, τον ακολουθεί πλέον από κοντά, κι εκείνος ξεκινάει έντρομος ένα επικό ταξίδι για να βρει τη μυθική Τελευταία Επιθυμία και να αποκαταστήσει τις εννέα ζωές του.

Η παρακολούθηση των ταινιών είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Η δημοτική αρχή προχωράει στην δημιουργία «Μητρώου Ευπαθών Ομάδων»

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ