Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Ούζο Πλωμαρίου «δίνει τον ρυθμό»

Αυτό το Καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου «προκαλεί» και «προσκαλεί» τους λάτρεις του ούζου  να γίνουν για λίγο  ποιητές  /ποιήτριες και να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους γράφοντας στοίχους  που θα καταλήγουν στο γνωστό πλέον σλόγκαν του Καλοκαιριού…Γιατί έχει ήλιο!

Τα βήματα είναι απλά, θα πρέπει οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναζητήσουν  το σχετικό post στα Social media του Ούζου Πλωμαρίου
|https://www.instagram.com/p/C8XEWKOI1AM/?img_index=1 και να μοιραστούν  στα σχόλια το δικό τους  στιχάκι με στόχο να ξεχωρίσει και να τους αναδείξει νικητές.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι εκείνοι που φέτος το καλοκαίρι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους ούζο στο  Πλωμάρι της Λέσβου!

Ένα μοναδικό ταξίδι τους περιμένει στην πρωτεύουσα του ούζου για να  γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά του, στο μουσείο Ούζου ο «Κόσμος του Ούζου». Φυσικά, οι πιο ωραίοι στίχοι θα γίνουν stories ενώ οι εμπνευστές τους θα κερδίσουν απολαυστικά δώρα, όπως 2 SUP και φιάλες Ούζου Πλωμαρίου!

Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε  την έμπνευση σας. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο. Μόνο να δεις την ταινία, ωδή στον ήλιο του Ούζου Πλωμαρίου, μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις με τη σκέψη σου στη δική σου καλοκαιρινή ανάμνηση που κρατάς καλά φυλαγμένη στην ψυχή σου.

Το Ούζο Πλωμαρίου άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένο μ’ όλες τις ηλιόλουστες ημέρες που έχουμε ζήσει με αναμελιά και ευγνωμοσύνη #plomarimemories #130yearsplomari

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Δείτε επίσης: www.ouzoplomari.grwww.facebook.com/ouzoplomari www.instagram.com/ouzoplomariwww.theworldofouzo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ