Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Σέντρα στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο «Γιώργος Κοσικίδης» για καλό σκοπό – Πλήθος επώνυμων παρουσιών

Ο Αθλητικός Σύλλογος για άτομα με αναπηρία «Αχτίδα Αιγαίου» ήταν η αιτία που το Α’ Δημοτικό Στάδιο «Γιώργος Κοσικίδης» στην Αργυρούπολη, γέμισε με μικρούς και μεγάλους το απόγευμα της Δευτέρας που έδωσαν το σημαντικό «παρών» σε φιλανθρωπικό παιχνίδι.

Στη σέντρα του γηπέδου βρέθηκαν ο Τσιβάνι-Λουτσιάνο, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Νίκος Γραμμένος με τις ομάδες του.

«Α’ Δημοτικό Στάδιο “Γιώργος Κοσικίδης” στην Αργυρούπολη, τι σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο και ο Δήμος μας πάντα στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αθόρυβα και διακριτικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος χαιρετίζοντας την έναρξη του αγώνα.

Στο πλαίσιο της απόδοσης ευχαριστιών για την φιλοξενία απονεμήθηκε από την επιτροπή διοργάνωσης δια χειρός Μάρκου Σεφερλή τιμητική πλακέτα προς τον Δήμαρχο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζιοβάνι σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι πολύ συγκινημένος γιατί γνωρίζει τι σημαίνει να έχεις ένα παιδί ΑμεΑ και χαίρεται πολύ που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και αγωνίζεται στον φιλικό αγώνα βοηθώντας την επίτευξη ενός σημαντικού σκοπού.

Στον αγώνα που ακολούθησε προσφέρθηκε απλόχερα αγάπη και υποστήριξη σε συνδυασμό με γκολ και θέαμα για το φιλοθεάμον κοινό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ