Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντεπίθεση Στ. Ψυρρόπουλου για την αστυνομική παρουσία στο ΔΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, αναφορικά με το περιστατικό εισόδου αστυνομικών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

Συγκεκριμένα, μετά την κριτική του συνόλου της αντιπολίτευση που τον κατηγόρησε ότι ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία, ο κ. Ψυρρόπουλος επιστρέφει τα βέλη κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια» της αντιπολίτευσης.

«Δεν Αποκλείουμε Προβοκάτσια», τονίζει ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σε σχέση με την παρουσία της Αστυνομίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Ιουνίου, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι η Διοίκηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας από εκείνες τις δυνάμεις που δεν επιθυμούν την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και “ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα”».

Στο πλαίσιο της διαλεύκανσης της υπόθεσης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, κ.κ. Χατζηδάκης, Ευαγγέλου, Μπουγάς και Παπαδάτος, ζητούν να αποκαλυφθεί το πρόσωπο που κάλεσε τις Αρχές, ενώ το ζήτημα φαίνεται πως θα συζητηθεί και στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Ματαιώθηκε πλειστηριασμός ακινήτου του Δήμου

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ