Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Εκ νέου καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ»

Με κοινή απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων δίνεται εκ νέου παράταση στο πρόγραμμα Ερευνώ – Καινοτομώ»,αποδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Υπουργείων:  

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάση, σε συνεργασία με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, αρμόδια για ζητήματα Έρευνας και Καινοτομίας, δίνεται παράταση στις δυο παρεμβάσεις της δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Ειδικότερα:

  για την Παρέμβαση Ι (Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη 30.07.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 10.07.2024.

  για την Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 09.09.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 17.07.2024.

Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ