Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτιά για τον Μίλτο Τεντόγλου στην «πρόβα τζενεράλε» των Ολυμπιακών Αγώνων

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τον κύκλο αγώνων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Μίλτος Τεντόγλου . Ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς κέρδισε ακόμα μια πρώτη θέση, αυτήν τη φορά στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ της Ουγγαρίας με άλμα στα 8,23 μ.. Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα με μη ολοκληρωμένο άλμα, πέτυχε 7,65 μ. στη δεύτερη προσπάθεια και 8,18 μ. στην τρίτη. Στο τέταρτο άλμα “έγραψε” το 8,23 μ. (-0,6), έκανε 8,03 μ. στο πέμπτο, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του άλμα.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι, με 8,08 και στην τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει με την εθνική ομάδα σε προπονητικό κέντρο στο Δήμο Αντονί, όπου και θα διαμείνει μέχρι τις 28 του μηνός, όταν και η αποστολή θα μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ