Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τίνα Καφατσάκη στην «Α» για το περιστατικό βίας: «Σεβόμαστε τις απόψεις των εργαζομένων»

«Σεβόμαστε τις απόψεις των εργαζομένων και αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα που υπήρχαν σε σχέση με την Τεχνική Υπηρεσία, από εκεί και πέρα η διοίκηση σαν σύνολο θα αντιμετωπίσει όποιο πρόβλημα συμπεριφοράς υπάρξει».

Την παραπάνω δήλωση έκανε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, σχετικά με την καταγγελία της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας για περιστατικό βίας με φερόμενο ως δράστη αντιδήμαρχο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η διοίκηση του Δήμου εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το περιστατικό διερευνάται σχολαστικά, καθώς και ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος μετακινήθηκε άμεσα σε άλλο πόστο με αρμοδιότητες στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ακολουθεί το σύνολο της ανακοίνωσης:

«Η Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη και η Διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου με τη μέχρι σήμερα στάση τους και διαχρονική παρουσία στα δημοτικά πράγματα έχουν αποδείξει εμπράκτως, το σεβασμό προς τους εργαζομένους, ενώ στο παρελθόν η Δήμαρχος έχει υπερασπιστεί με αγώνες τα δικαιώματά τους (υπενθυμίζουμε τη δίωξη των 5 Δημάρχων).

Σήμερα, η παρούσα Δημοτική Αρχή με τη θετική της στάση μπαίνει μπροστά στα δικαστήρια που αφορούν στη μονιμοποίηση των εργαζομένων του Δήμου, που συνεχίζουν να εργάζονται σε συνθήκη επισφάλειας.

Επομένως, η παρούσα Διοίκηση δεν θα μπορούσε επ’ ουδενί να χαρακτηριστεί από «άθλιες συμπεριφορές», ούτε από «υπεράσπιση αντιεργατικών επιλογών» ή από «περιφρόνηση απέναντι στους εργαζομένους και καθημερινό ξεζούμισμά τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΤΑ ΔΑΣ.

Για την όποια διένεξη δημιουργήθηκε μεταξύ Αντιδημάρχου και εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας, η υπόθεση διερευνάται σχολαστικά περαιτέρω και ο εν λόγω αντιδήμαρχος άμεσα μετακινήθηκε σε άλλο πόστο με αρμοδιότητες στα ΚΑΠΗ του Δήμου».

Διαβάστε επίσης: Κοπή δένδρων στην Ηρώων Πολυτεχνείου: Ουδεμία αυθαιρεσία απαντά ο Δήμος – Εξαγγελία για φύτευση πολλών νέων δέντρων

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ