Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Μιχάλη Χατζηγιάννη η πρεμιέρα του Φεστιβάλ της πόλης

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα το φεστιβάλ της πόλης με την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

Το κοινό της πόλης θα διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους και οι Γιώργος Γιαννιάς, Κώστας Μακεδόνας, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Αρβανίτη και το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες για όλα τα γούστα.

Η είσοδος για όλους θα είναι δωρεάν.

«Ιούλιος και Φεστιβάλ Γλυφάδας πάνε μαζί», δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, και συνέχισε: «Το Summer Kids Festival για τους μικρούς μας φίλους “τρέχει” με μεγάλη επιτυχία και το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας ξεκινά κι αυτό με τη σειρά του. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει αυτή την Πέμπτη το βράδυ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και όλος ο Ιούλιος και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έχει αγαπημένη μουσική, υπέροχο θέατρο και σινεμά. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι εδώ και σας καλούμε να το μελετήσετε και να “κυκλώσετε” πολλές ημερομηνίες! Εμείς και φέτος καταθέτουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις».

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 για Καραγκιόζη και παιδικό θέατρο και στις 7:30 για κουκλοθέατρο).

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις Δημοτικές Κοινωνικές Δομές.

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος απαντά για την «ακαταλληλότητα» τον ακτών – «Στον βυθό των fake news»

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ