Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκπτωση θα έχουν οι δημότες στο Cine Flisvos

Σε μία καλή συμφωνία για τους Παλαιοφαληριώτες, οι οποίοι το καλοκαίρι επιθυμούν να απολαμβάνουν έργα της 7ης τέχνης, δίπλα στη θάλασσα, στη μεγάλη οθόνη του Cine Flisvos, προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Με την επίδειξη της Κάρτας Δημότη στο ταμείο του σινεμά, οι σινεφίλ αντί του εισιτηρίου γενικής εισόδου των 9 ευρώ, θα πληρώνουν εκπτωτικό εισιτήριο 7 ευρώ, για τις προβολές από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείσαμε μία συμφωνία με έναν από τους πιο όμορφους και προνομιούχους θερινούς κινηματογράφους των Νοτίων Προαστίων, το Cine Flisvos», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Φωστηρόπουλος, και συνέχισε: «Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, μέσα στα δέντρα, δίπλα στη θάλασσα και τη Μαρίνα Φλοίσβου οι δημότες της πόλης με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας ,αντί του εισιτηρίου γενικής εισόδου 9 ευρώ θα πληρώνουν εκπτωτικό εισιτήριο 7 ευρώ, για τις προβολές από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Προτρέπουμε όλους τους δημότες της πόλης να κάνουν χρήση της προνομιακής Κάρτας Δημότη και να απολαύσουν ταινίες στο θερινό κινηματογράφο Cine Flisvos. Εμείς από τη δική μας πλευρά σα Δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες στην καθημερινότητά τους αλλά και να ενισχύεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία η τοπική επιχειρηματικότητα».

Διαβάστε επίσης: Γ. Κωνσταντάτος για πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο: «Για ποιο ενιαίο παραλιακό μέτωπο μιλάμε;» – Εξετάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ