Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχής μάχη για την καθαριότητα δίνει η Δημοτική Αρχή – «Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους»

Οι παρεμβάσεις στην καθαριότητα και τη συλλογή απορριμμάτων συνιστούν για τους εργαζόμενους του Δήμου μας καθημερινή και άνιση πολλές φορές μάχη.

Η ελλειπής χρηματοδότηση και τα κενά σε μόνιμο προσωπικό με βάση τις ανάγκες του Δήμου (ειδικά σε απορριματοφόρα και αποκομιδή), κάνουν το έργο της καθαριότητας ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα απορριμματοφόρα και τα άλλα οχήματα, στα οποία ανακύπτουν συχνά βλάβες με πολύ υψηλά κόστη, ο Δήμος καλείται να τα συντηρεί με ιδία έξοδα από τον πενιχρό προϋπολογισμό.

Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους με την καθημερινή κοπιώδη προσπάθειά τους και συνεχίζουμε τη διεκδίκηση για πόρους και μόνιμο προσωπικό, η έλλειψη των οποίων με ευθύνη της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων οδηγεί τους Δήμους σε στραγγαλισμό.

Παραθέτουμε ορισμένες μόνο παρεμβάσεις από την τελευταία εβδομάδα:

Ενδελεχής καθαρισμός και διαλογή απορριμάτων από τα Συνεργεία του Δήμου και το Σκοπευτήριο.
Καθαρισμός φρεατίου στην οδό Μεσολογγίου.
Καθαρισμός έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση οικίας επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

Καλούμε τους δημότες για τη χρήση των κάδων και την έγκαιρη ενημέρωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου στις περιπτώσεις απόρριψης κλαδιών και απορριμμάτων έπειτα από οικιακές εργασίες, κλαδέματα, κλπ, ώστε με την αρωγή αυτή να διευκολύνουμε το έργο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ