Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Προϊόν παραπληροφόρησης η δήθεν παραχώρηση χώρου για πανηγύρι ξεκαθαρίζει η Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Αρχή ης Ηλιούπολης απαντά με σημερινή ανακοίνωση της σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο που εμφανίζουν την Αρχή να έχει εγκρίνει παραχώρηση δημοτικού χώρου για την διεξαγωγή πανηγυριού από Σύλλογο Πολυκλαδικά.

Στην εν λόγο ανακοίνωση τονίζει πως ουδέποτε δόθηκε ούτε υπογράφηκε τέτοιους είδους παραχώρηση και ότι τα δημοσιεύματα αποτελούν προϊόν παραπληροφόρησης. Επιφυλάσσεται,δε, για κάθε νόμιμη ενέργεια εις βάρους των υπαιτίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής: 

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας ενημερώνει ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ανυπόστατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος εμφανίζεται να παραχωρεί δημοτικό χώρο για τη διεξαγωγή πανηγυριού από Σύλλογο στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης. Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους της πόλης ότι ουδέποτε έχει εγκριθεί η διεξαγωγή πανηγυριού στα “Πολυκλαδικά” , ούτε εκδόθηκε ποτέ κάποια σχετική απόφαση. Οποιαδήποτε αφίσα εκδήλωσης κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με εκδήλωση στις 21 Ιουλίου 2024 στον χώρο των Πολυκλαδικών αποτελεί προϊόν παραπληροφόρησης και ο Δήμος Ηλιούπολης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι σε οποιαδήποτε αναπαραγωγή της σχετικής αφίσας που κυκλοφορεί παράνομα χωρίς προηγούμενη έγκριση ή επίσημη διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ