Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Στ. Μαμαλάκης σε Β. Οικονόμου: Πρέπει να βελτιωθεί ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης

Την ανάγκη καθορισμού και διαχωρισμού των αρμοδιοτήτων Δήμου Αγίου Δημητρίου και Ελληνικό Μετρό Α.Ε., καθώς και τον καθορισμό σαφών ορίων ευθύνης στις πλατείες των τριών σταθμών του Μετρό που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του (Δάφνη, Άγιος Δημήτριος – «Αλέξανδρος Παναγούλης» και Ηλιούπολη), εξέφρασε ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης στον υφυπουργό Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου έχει στείλει επιστολή για το θέμα στη διοίκηση της Ελληνικό Μετρό Α.Ε., ζητώντας συνάντηση.

Διαβάστε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους , ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου τόνισε την επιτακτική ανάγκη για στενή συνεργασία και κοινή δράση των δύο πλευρών, με στόχο την επίτευξη βέλτιστων λύσεων για ζητήματα που άπτονται του καθαρισμού και του καλλωπισμού των εν λόγω περιοχών.

Επιπλέον ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υφυπουργό για θέματα που αφορούν στην ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού χάρτη της περιοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την πρόθεσή του για εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο, με στόχο την εξεύρεση λύσεων. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία και να διερευνηθούν οι δυνατότητες εξεύρεσης λύσεων σε ζητήματα που έχουν τεθεί.

Διαβάστε επίσης: Στην περιοχή Σπιθάρι η 2η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας, σε κάθε γειτονιά»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ