Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο δήμαρχος απένειμε βεβαιώσεις Εθελοντικού διδακτικού έργου και παρακολούθησης στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το κοινωνικό Φροντιστήριο υπό την σταθερή αιγίδα του δήμου συνεχίζει να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί και ο κόσμος της περιοχής το έχει αγκαλιάσει προβαίνοντας σε σημαντικό εθελοντικό έργο. Ο δήμος με την σειρά του στηρίζει όσους προτίθενται να συμβάλουν στην σημαντική του προσπάθεια δίνοντας βεβαιώσεις παρουσίας και διδακτικές σε όσους συμμετέχον.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Νικόλαος Τσιλίφης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρήστος Αδάμ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια απένειμαν Βεβαιώσεις Εθελοντικού Διδακτικού Έργου στους καθηγητές και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας!

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο προσφέρει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές, ανεξαρτήτως οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών. Με τη στήριξη του Δήμου και των εθελοντών εκπαιδευτικών, προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης που ενισχύει τις γνώσεις, καλλιεργεί τις δεξιότητες και ενθαρρύνει την προσωπική μαθησιακή ανάπτυξη.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους εθελοντές εκπαιδευτικούς που αφιέρωσαν τον χρόνο και τις γνώσεις τους για την υποστήριξη των μαθητών μας. Η αφοσίωση και η αγάπη τους για τη διδασκαλία αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο με ενίσχυση του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο πλαίσιο δράσης του προγράμματος του Δημάρχου Νικόλαου Τσιλίφη για διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και ενίσχυση της Δωρεάν ισότιμης παιδείας για όλους τους δημότες της Πόλης μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ