Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμμαχία ΥΠΕΝ και Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων

Προγραμματική συμφωνία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε το Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων (ΕλΔΑΠ), για την ανάπτυξη προγραμμάτων για τους Δήμους – μέλη του.

Με τον υπουργό, Θόδωρο Σκυλακάκη, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΕλΔΑΠ, δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η πρώτη βασική μας διεκδίκηση, όπως αυτή της σύναψης προγραμματικής συμφωνίας με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Δίκτυο μας με τους 138 Δήμους Μέλη είναι πλέον γεγονός και θα υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, μετά από της σημερινή μας συνάντηση με τον Υπουργό κ. Σκυλακάκη», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος.

Την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλΔΑΠ αποτέλεσαν οι δήμαρχοι Λοκρών, Αθανάσιος Ζακεντές, Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης και Βιάννου Κρήτης, Παύλος Μπαριτάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάτο, ο υπουργός αναγνώρισε στο ΕλΔΑΠ την πρωτοπορία και την καινοτομία στην Αυτοδιοίκηση «… και πραγματικά γράφεται μια νέα χρυσή σελίδα καθώς θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην εκπόνηση μελετών και διαχειριστικών προγραμμάτων για τα μέλη μας».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Κωνσταντάτος στην «Α»: «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί»

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ